NOBØ okos vezérlés

NOBØ Energy Control System
A NOBØ Energy Control alkalmazás

A NOBØ Energy Control System egy telefonos applikáció, melynek segítségével a világ bármely pontjáról irányíthatod, előre programozhatod az otthoni fűtésrendszeredet. Használatával kényelmessé és energia-hatékonnyá teheted a fűtésedet. Android és iOS rendszerű mobil eszközökre is telepíthető. A szükséges hardware-ekről és egyéb kiegészítőkről alább olvashatsz.

NOBO Eco Hub vezérlés
NOBØ Hub
A NOBØ Hub központi egység

A NOBØ Hub a NOBØ vezérlési rendszer központi eleme. Működtetéséhez minden esetben egy wifi képes routerre van szükség, melyen keresztül a mobiltelefonunk segítségével kommunikálni tudunk a NOBØ Hubbal. A NOBØ Hub a wifi routerhez vezetéken keresztül csatlakozik; az általa vezérelt készülékekhez (p. termosztátok, okos kapcsolók, ablaknyitás-érzékelők) pedig saját vezeték nélküli hálózatot használ.

NOBO_NCU_2R termosztát
NOBØ NCU rádiós termosztátok
NOBØ NCU rádiós termosztátok

A NOBØ NCU rádiós termosztátok a fűtőpanelek közvetlen tartozékai, melyek a NOBØ Hubbal annak saját vezeték nélküli hálózatán keresztül tartják a kapcsolatot. A NOBØ Energy Control applikáció segítségével programozhatók, illetve bizonyos mértékig helyi állítást is lehetővé tesznek. Adaptív (öntanuló) indításúak, ami azt jelenti, hogy a a fűtés bekapcsolását az elmúlt időszak időjárási viszonyaihoz igazítják, így a kívánt időpontban már eléri a kívánt hőmérsékletet a szoba levegője.

A NOBØ NCU rádiós termosztátok fajtái a képre kattintva érhetők el.

NOBO padlófűtés-termosztát
NOBØ NTB-2R padlótermosztát
NOBØ NTB-2R padlótermosztát

A NOBØ NTB-2R padlótermosztát vezérelhető a Nobo Hubbal, de központi vezérlés nélkül, helyileg is beállítható rajta heti program. Kompatibilis a piacon lévő legtöbb padlóérzékelővel, így már meglévő fűtésrendszerekhez is telepíthető. Adaptív (öntanuló) indítású, ami azt jelenti, hogy a a fűtés bekapcsolását az elmúlt időszak időjárási viszonyaihoz igazítja, így a kívánt időpontban már eléri a kívánt hőmérsékletet a szoba levegője.