fbpx

Konzultációs csomag

Az elmúlt évek tapasztalatai alapján összeállítottam egy konzultációs csomagot, amelyben minden benne van, ami ahhoz szükséges, hogy megtaláljuk a közös nevezőt, és megszülethessen a családotok számára mind esztétikailag, mind technikailag legmegfelelőbb kályha, kandalló vagy kemence.

Mit tartalmaz a konzultációs csomag?

konzultáció3 LGD

  • egy személyes találkozót, amelynek során átbeszéljük az eredeti elképzeléseiteket, terveiteket, és eldönthetitek, hogy valóban én vagyok-e a ti emberetek a kályhaépítésben.
  • több hazai és külföldi gyártótól mintacsempe-készlettel, burkolatmintákkal és naprakész termékkatalógusokkal rendelkezem, amelyeket kézbe tudtok venni, testközelből megszemlélhettek.
  • viszek magammal egy inspirációkat tartalmazó képgyűjteményt, amit végigböngészhettek, miután megtaláltuk, mely kályhatípusok jönnek számításba számotokra
  • a konzultációs csomag részeként egy több nézetben 3D látványtervet készítek a tervezett kályháról, kandallóról az otthonotokba illesztve
  • a csomag Sárvár 50 km-es körzetén belül tartalmazza a kiszállás díját is, Budapestre pedig gyakran járok dolgozni, így új ügyfeleimmel is be tudok iktatni találkozót

Mennyibe kerül a konzultációs csomag?

25 000 Ft (alanyi áfa mentes)

Amennyiben a találkozónk végén úgy érzitek, nem én vagyok a ti emberetek, nem kell kifizetnetek a konzultáció díját. Ha pedig az elkészült látványterv nem nyerte el a tetszéseteket, kérlek jelezzétek felém, és ha módosításokkal sem találunk jó megoldást, visszafizetem a konzultációs csomag árát.

Milyen előzetes információkra van szükség a találkozó előtt?

Ha van, kérlek küldj egy alaprajzot, egy tervezett belmagasság méretet, ezen felül a kémény (ha már megépült) típusa, belső átmérője és magassága szükséges. Ha már korábban böngésztél, küldj képeket, internetes hivatkozásokat, hogy milyen megjelenésű kályhák, kandallók, kemencék tetszenek nektek a leginkább. Ha inspirációkra van szükséged ajánlom a Tűzvilág Magazin képgyűjteményét, amelynek egyúttal a szerkesztője is vagyok.

konzultáció LGD

Mikor találkozzunk először?

Az a legjobb, ha már az építkezés vagy átalakítás korai fázisában találkozunk. Sajnos sok esetben már csak az építkezés / házátalakítás végén keresnek csak fel, és ilyenkor derül ki, hogy például a tervező nem gondoskodott az égéshez szükséges levegőellátásról, esetleg nem megfelelő, vagy éppenséggel túl nagy kéményt választottak. Mindezek elkerülése érdekében azt javaslom, vegyük fel a kapcsolatot mielőbb.

Remélem, hamarosan együtt örülhetünk kályhátoknak, kandallótoknak, kemencéteknek! Addig is minden jót neked, nektek,

sgni


konzultáció - LGD