fbpx
nobo eco hub energy control

NOBØ okos vezérlés

Miért érdemes okosvezérlést beszerezni?

Energiamegtakarítás
A vezérléssel különböző zónákat tudsz létrehozni az otthonodban a napi életvitelednek megfelelően, így csak azokat a helyiségeket fogod fűteni, amelyeket tényleg fontos, miközben másutt csak temperálást végez a rendszer.
Ha nem érsz haza időben, vagy korábban érnél haza, tetszőlegesen megváltoztathatod a programokat, így a rendszer csak akkor fűt, amikor tényleg szükség van rá.
Ha pedig ablaknyitás érzékelőt is felszerelsz, akkor nem kell aggódnod, hogy egy szellőztetés során a termosztát elkezdi fűteni az udvart; egyszerűen lekapcsol a rendszer, amíg nyitva az ablak. Ez kiváló megoldás lehet panziókban, albérletekben, vagy akár gyerekszobákban is, ahol nem tudod mindig felügyelni a teret.
Kényelem

A vezérléssel egyszerűen, könnyen és áttekinthetően a mobilodról tudod szabályozni a fűtést.

Ha változtatni akarsz a programon nem kell egyesével a radiátorokon a termosztátot nyomogatnod, hanem pár kattintással, zónánként tudsz alakítani pillanatnyi igényednek megfelelően.

Távvezérlés

A távvezérlésnek köszönhetően már akkor befűthetsz a hétvégi házadba, otthonodba, amikor még csak elindultál a munkából.

Ha a nagyszülők vigyáznak a gyerekekre, vagy a nagyobb gyerekek egyedül vannak otthon, akkor is tudod szabályozni a fűtést.

Ha pedig panziód, vagy kiadó lakásod van, akkor nem kell aggódnod, hogy a vendégek a te lakásoddal akarják kifűteni a szomszédos utcát is. A rendszer beállítható úgy is, hogy csak távvezérelhető legyen.

Amire szükséged lesz az okosrendszerhez

NOBO Eco Hub vezérlés

Eco Hub vezérlőegység​

Ez a formatervezett kis doboz a lelke a rendszernek. Szereld olyan helyre, ahonnan vezetékkel könnyen csatlakoztathatod az otthoni routeredhez.
Ára: 79 000 Ft

nobo eco hub energy control

Mobil alkalmazás​

A teljes irányításhoz szükséged lesz a mobiltelefonos alkalmazásra, amely Androidos és IPhone-os rendszerrel is egyaránt kompatibilis.
Ingyenes
NOBØ Energy Control letöltése:

NOBO Oslo

Fűtőpanel vagy fűtőszőnyeg rádiós termosztáttal

Válaszd ki a megfelelő teljesítményű paneleket a kínálatunkból az Eco Hub által vezérlehető rádiós termosztáttal.

...és ezeket a kiegészítőket ajánljuk hozzá

NOBO_Eco_Switch
Manuális szobai vezérlő - Eco Switch​

Ezzel a kiegészítővel megoldható, hogy válts a programok között akkor is, ha nincs kéznél a mobilod. Abban az esetben is jó lehet, ha elmész otthonról, de a gyerekek, vagy a nagyi nem szeretne okostelefonnal bíbelődni: egyszerűen egy gombnyomással kiválasztja a számára megfelelő programot.

NOBO_Eco_Sense
Ablaknyitás érzékelő -
Eco Sense​

Az ablaknyitás érzékelővel felszerelt helyiségekben az adott zónában található összes panel, fűtőszőnyeg automatikusan lekapcsolható a szellőztetés idejére. Kitűnő megoldás energiamegtakarításra albérletekbe, kiadó apartmanokba vagy gyerekszobákba.

NOBO padlófűtés-termosztát
Padlófűtés és szobatermosztát - NTB-2R​

A padlófűtés vezérlőegysége fekete és fehér színben is kapható. Segítségével a padlófűtés is integrálható az okos fűtési rendszerbe. Ez a termosztát kézzel is szabályozható az Eco Hub-tól függetlenül.

Vezérelhető konnektor - RCE-700​

A központi vezérlőegységgel kapcsolható és programozható konnektorral max. 10 A áramerősségig csatlakoztathatunk eszközöket a rendszerre.