fbpx

Távvezérelt – okos termosztátok

Rádiós termosztát digitális kezelőfelülettel (NCU-2R)

NOBO_NCU_2R termosztát
 Az NCU-2R termosztát segítségével a központi programban általad meghatározott a takarék és komfort hőmérsékletet helyileg bármikor felülbírálhatod, pl. ha nincs kéznél a mobilod, de jól esne egy kicsit melegebb a szobában, vagy ha a srácok a suliból előbb érnek haza, mint te, és szeretnének befűteni maguknak.
 
Ez a termosztát teljes szabadságot nyújt a személyreszabhatóság terén. Azoknak ajánljuk, akik szeretnék, hogy a rendszerük minden irányból rugalmasan állítható legyen.

Rádiós termosztát manuális kezelőfelülettel (NCU-1R)

NOBO_NCU_1R termosztát

Az NCU-1R termosztáttal szerelt készülékek komfort hőmérséklete helyileg is  állítható, míg a takarék hőmérséklet csak az Eco Hub központi egységgel szabályozható.

Ez a termosztát akkor ideális választás, ha a takarék hőmérséklet központilag szabályozott, de fontos, hogy a komfort hőmérsékletet egyedileg lehessen beállítani.

Pl. közös bérleményekben, magánrendelőkben, ahol minden bérlő külön helyiségenként egyénileg állítja be a komfort fokozatot, míg a takarék hőmérséklet a gazdaságos működtetés érdekében központilag szabályozott.

Kezelőfelület nélküli rádiós termosztát (NCU-ER)

NOBO_NCU_ER termosztát

Az NCU-ER termosztát csak központilag, az Eco Hub segítségével állítható,, mind az időzítés, mind a hőmérséklet tekintetében.

Ezt a termosztátot panziókba, albérletekbe javasoljuk, ahol a gazdaságos működés miatt fontos, hogy ne lehessen a felhasználó által megváltoztatni a hőmérsékletet, programokat.

Padlófűtés termosztát (NTB-2R)

NOBO padlófűtés-termosztát

 

A padlófűtés termosztát vezérelhető a központi vezérlővel telefonról (Eco Hub), de központi vezérlés nélkül, helyileg is beállítható rajta heti program. 

Minden NOBØ padlófűtéshez szükséges kiegészítő, illetve kompatibilis a piacon lévő legtöbb padlóérzékelővel, így már meglévő fűtésrendszerekhez is telepíthető.

A NOBØ NCU termosztátokhoz hasonlóan a NOBØ NTB-2R padlótermosztát is adaptív indítású. Kijelzőjének ledes háttérvilágítása a használatot követően elhalványul.